mIRC Addonları
BadNick Renklendirici ( mirc )
Add-on Sayesinde Giren Badnick’i Renkli Şekilde Görebilirsiniz.. Açmak için /bad Giren badnicki Atmak için Sadece /badat yazmanız Yeterlidir.. (Nick Belirtmenize Gerek Yoktur)
Add-on Sayesinde Giren Badnick’i Renkli Şekilde Görebilirsiniz.. Açmak için /bad Giren badnicki Atmak için Sadece /badat yazmanız Yeterlidir.. (Nick Belirtmenize Gerek Yoktur)
yha ben bu programı indiremiyorum birisi bana anlatsa ne olurrrr cevapları bekliyorum hergün siteye girip bakıcam ne olur anlatımmmpls..
Bu Program değil ki.
Bir Addon RARL i dosyasi indir. içindekileri mIRC ana dizine gönder.
mIRC i aç /load -rs bad.mrc yaz yüklensin bu kadar.
Bu komut guzel calisiyor fakat badat komutu calismiyor.
Birisi bad nick ile kanala giris yaptiginda /badat yaziyorum ve
ßadnick No such nick/channel
Kodu yazan Jammah arkadaş bi kodu yanlıs yere yerleştirdigi için atmıyordu. Gerekli yeri düzelttim. Kod sorunsuz çalişiyor şimdi. Tekrar indirip. Bad.mrc dosyasini değiştirmen de yeterli olabilir.
Ilgin icin tesekkur ederim.
/badat komutu suanda calisiyor ama nasil? bad nicki olani degil, kanala en son giris yapani atiyor, asagidaki ornekte gorebilirsiniz.
[10:33:54] * badgay has joined
[10:33:54] * Giriş: badgay
[10:33:55] * ferudun has joined
[10:33:56] * Security sets mode: +b ferudun!*@*
[10:33:56] * ferudun was kicked by Security (BadNick.! ..:. Security .:.. !)
Anladım. Yalnız su anda kodlari incelemem bakmak için zamanım yok. Öss sınavlarına hazırlanıyorum boş bir zamanımda bakabilirim.